2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka, júniusban Apuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

Október hónapban Halloween ünnepéhez köthető színezőt vagy egy mondókás videót küldhettek el a gyerekek a kihívásra!

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes októberi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat, videókat!

Természetesen ha most valami miatt nem jutott idő a felvételre vagy a színezésre, akkor sem kell rosszul érezned magad! Örömhír, hogy december végéig visszamenőleg is teljesíthetitek a kihívásokat és ha elkülditek nekem, akkor az év végi nagy sorsoláson is részt vehettek! 🙂

Fogadjátok szeretettel az októberi nevezőket:

Virág a 3,5 éves Julcsi színezőjét küldte el nekem

Judit a 2,5 éves Martin munkáival örvendeztetett meg 

Annamária immáron sokadszor mutatja meg Léna munkáját, nagyon kitartóak és lelkesek 

Brigitta a 6 éves Gréta Lilien videóját osztotta meg velem

 

Ágnes a 4 éves Elena és Silvia októberi angolos anyagait (videó és színező) juttatta el hozzám

gledura

Niki a tizedik anyagot küldte Bettiről, egy kihívást sem hagytak még ki 🙂

 

Angéla is elküldte a hosszú hétvége előtt készített festményt Nánditól

Szilvia is lelkes angolozós Anyuka, Glenda munkáját minden hónapban megmutatja nekünk

 

Örülök, hogy ismét ilyen szép számmal vettetek részt a kihívásban, kitartóan és lelkesen angoloztok otthon! Köszönöm szépen a sok kedves levelet és a beszámolókat az otthoni angolozásotokról! <3

Ha a novemberi kihívásról nem szeretnél lemaradni, akkor töltsd le az Angol Kalauz 2016-os naptárát, amelyben megtalálod a novemberi feladatot!

 

Vidám angolozást!

Have fun! 🙂

Melinda illetve Míra & Balázs

 

Köszönöm szépen a szülőknek a videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.