Fürész-Mayernik Melinda: Angol kalauz a mondókák világába (könyv)

4600 Ft

Kategória:

Leírás

Magyarországon egyedülálló gyűjtemény, mely több, mint 300 angol nyelvű mondóka és gyermekdal szövegét tartalmazza, némelyik több változatban is. Kezdő babaangolostól kisiskolás korig találhat benne az érdeklődő a gyermek életkorához és érdeklődéséhez leginkább passzoló dalt vagy mondókát. A könyv egyedisége, hogy a szövegek mellett magyar nyelvű gyakorlati tanácsokat kap az olvasó minden versikéhez, melyet a szerző saját gyermekén és játszócsoportjaiban is tesztelt, így igazán bevált tippekkel lesz gazdagabb a könyv tulajdonosa.

Haszonnal és örömmel forgathatják a játékos angolozás iránt érdeklődő szülők és angol nyelvet oktató pedagógusok is!

A könyvet a British Council Családi angol programja és Vida Ági (a Kismamablog babapszichológusa) is ajánlja!

Ízelítő a témákból:

Babáknak szóló mondókák, dalok: Ujj-játékok, csiklandozók, lovagoltatók, altatók, ringatók stb.

Dalok köszönéshez, elköszönéshez

Család, játékok, testrészek, természet, időjárás, ételek, család, színek, állatok, számok, közlekedés, kiszámolók, körjátékok, csoportjátékok, mozgással kísérhető mondókák és dalok, nyelvtörők stb.

TIPP: Vásárold meg az Angol kalauz a mondókák világába című könyvhöz tartozó angol anyanyelvi hanganyagot – többféle szettből válogathatsz kedvedre! Illetve az Angol kalauz a mondókák világába című könyvhöz tartozó kottagrafikák is a dalok feldolgozását segítik. A Letölthető anyagok között megtalálod őket!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fürész-Mayernik Melinda: Angol kalauz a mondókák világába (könyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.