2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

Március hónapban a gyermek életkorának megfelelően két lehetőség közül tudtatok választani: Szent Patrik napi mondóka illetve a jeles naphoz tartozó szivárványos színező elkészítése.

A többség a színezőt választotta, akiktől videót kaptam nem tették lehetővé, hogy publikussá tegyem őket! Én ezúton is köszönöm nekik, hogy megosztották velem a szuper aranyos családi felvételeket, természetesen a sorsoláson ők is részt vesznek! 🙂

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes márciusi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat!

Természetesen ha most valami miatt nem jutott idő a felvételre vagy a színezésre, akkor sem kell rosszul érezned magad, hiszen van még 9 hónap az évből és biztosan lesz olyan, amit Ti is tudtok teljesíteni! 🙂

Fogadjátok szeretettel a márciusi nevezőket:

 

Nikolett kislánya, a 23 hónapos Betti is elkészítette a színezőt:

Koleszár Niki

Georgina gyermekei, Zétény és Emi is ügyesen alkottak:

Zétény

Emi

Tímea is megosztotta velünk gyermeke munkáját:

Nagy Tímea

Szilvia küldte nekünk a 2,5 éves Glenda színezőjét:

Glenda (2)

Zsófi a 4 éves Hanna alkotásával büszkélkedhet:

Nagy Zsófia - Hanna 4 éves

Rita a 4 éves Kristóf színezőjét osztotta meg velünk:

Kristóf_március

Virág kislánya, a 3 éves Julcsi is ügyesen alkotott:

Vántora Virág Julcsi 3 éves

Melinda kislánya, a 3,5 éves Zsófi színezőjét osztotta meg velünk:

Tarrné Zsófi

Bea két gyermekének munkáját küldte el, a 3 éves Bernadett és a 7 éves Anna készítették el a színezőt. Ezen kívül az ovisai, a 4 éves Mira és a 4 éves Anna munkáját is megosztotta velünk:

BBBea

BBBea gyerekei

BBBea péceli angolosok (2)

BBBea péceli angolosok

Anna kislánya, a 4,5 éves Léna munkájával örvendeztetett meg minket:

Cs. Anna és Léna

Angéla a 2,5 éves Nándi színezőjét küldte el nekünk:

D Angéla Nándi

Lívia is megörökítette, ahogy Emma színez:

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok fotót, videót és a kedves leveleket! Örülök, hogy ilyen kitartóak és lelkesek vagytok, csak így tovább!

 

Ha az áprilisi kihívásról nem szeretnétek lemaradni, akkor töltsd le az Angol Kalauz 2016-os naptárát, amelyben megtalálod az áprilisi feladatot, ami ezúttal egy színező vagy mondóka lesz és egy szuper autósszőnyeget lehet nyerni!

 

Vidám angolozást!

Have fun! 🙂

Melinda

 

Köszönöm szépen a szülőknek a videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.