2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

Május hónapban a gyermek életkorának megfelelően két lehetőség közül tudtatok választani: Anyák napi mondóka illetve ehhez kapcsolódó színező.

A többség a színezőt választotta, akiktől videót kaptam nem mindenki tette lehetővé, hogy publikussá tegyem őket! Én ezúton is köszönöm nekik, hogy megosztották velem a szuper aranyos családi felvételeket, természetesen a sorsoláson ők is részt vesznek! 🙂

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes májusi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat!

Természetesen ha most valami miatt nem jutott idő a felvételre vagy a színezésre, akkor sem kell rosszul érezned magad, hiszen van még 7 hónap az évből és biztosan lesz olyan, amit Ti is tudtok teljesíteni! 🙂

Fogadjátok szeretettel a májusi nevezőket:

Nikolett és kislánya, Betti:

 

Szilvia kislánya, Zsófi színezőjét küldte el:

P.Szilvi Zsófi (1)

Virág a 3 éves Julcsi és az 1 éves Dani munkáját mutatta meg:

Lívia kislánya, Emma színezőjét osztotta meg:

 

Ágnes a 3 éves Bence színezőjét és a mondókáról készült videót is elküldte nekem:

Szilvia és kislánya, Glenda előadásában hallhatjuk az Anyák napi mondókát:

Éva a 3 éves Johanna színezőjével készült:

 

Angéla a 2,5 éves Nándi színezőjét küldte el nekem:

 

Örülök, hogy ismét ilyen szép számmal vettetek részt a kihívásban, kitartóan és lelkesen angoloztok otthon! Köszönöm szépen a sok kedves levelet és a beszámolókat az otthoni angolozásotokról! <3

Ha a júniusi kihívásról nem szeretnéllemaradni, akkor töltsd le az Angol Kalauz 2016-os naptárát, amelyben megtalálod a júniusi feladatot, ami ezúttal is egy színező vagy mondóka lesz és egy kis hajót lehet nyerni!

 

Vidám angolozást!

Have fun! 🙂

Melinda

 

Köszönöm szépen a szülőknek a videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.