Az idei évben a 2016-os naptárral együtt elindítottam a Minden hónapra egy angolos kihívás! játékot is. Ez azt jelenti, hogy aki letölti a naptárt (a hírlevélfeliratkozás után az első levél végén találod a linket, ahonnan letöltheted, itt tudsz feliratkozni: www.angolkalauz.hu/letoltheto-anyagok) és a 12 kihívásból (játékos ötletből: mondóka, dal, színező, játékos lap stb.) legalább hetet teljesít és elküldi az info(kukac)angolkalauz.hu e-mail címre (fotó, videó, rajz …), az részt vehet az év végi sorsoláson az értékes nyereményekért.

A játékról részletesen itt olvashatsz:

>>> 2016-os naptár a játékos angolozáshoz és a kihívás

Minden hónapban kaptok segítséget is a kihíváshoz a naptárban levő anyagon kívül is, így például ezt a bejegyzést, illetve az Angol Kalauz Facebook oldalához tartozó havi eseményeket, ahol megoszthatjátok egymással az élményeiteket, kérdéseiteket! Csatlakozz Te is hozzánk!

A májusi kihívás az Anyák napjához kapcsolódik:

superstickies (4)

Here Is a Flower

Here is a flower

For a very special day.

Just for you

On Mother’s Day.

Many hugs and kisses, too

Each one says that I love you.

Ha nem szerettek szerepelni, nem tudtok videózni, akkor lehetőség van ismét színezőt is küldeni, innen tudjátok letölteni:

> Anyák napi színező

Happy Mother’s Day! Boldog Anyák napját kívánok Nektek! 🙂

Szeretettel küldöm Nektek ezeket a dalokat is:

>> Anyák napi versek, dalok

Nagyon várom a videókat és/vagy színezőket az info(kukac)angolkalauz.hu címre, így a szórakozáson és a közös élményen kívül Ti is egy lépéssel közelebb kerültök a sorsoláshoz!

A májusi kihívás felajánlója: Sorgenfresser Hungary

Vidám angolozást!

Have fun!

Melinda és Míra 🙂