2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka, júniusban Apuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

Július hónapban a július negyedikéhez kapcsolódó hazafias pálcát készíthették el a gyerekek a szüleikkel!

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes júliusi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat!

Természetesen ha most valami miatt nem jutott idő a felvételre vagy a színezésre, akkor sem kell rosszul érezned magad, hiszen van még 5 hónap az évből és biztosan lesz olyan, amit Ti is tudtok teljesíteni! 🙂

Fogadjátok szeretettel a júliusi nevezőket:

Tímea küldte nekünk a fotót az 5 éves Sáriról és a hamburgerről:

angol kalauz kihívás

Niki töretlen lelkesedéssel küldi Betti anyagait a kihíváshoz:

angol kalauz kihívás

angol kalauz kihívás

Virág a 3 éves Julcsi fotóját mutatja meg:

angol kalauz kihívás

 

Annamária és az 5 éves Léna alkotása:

angol kalauz kihívás

 

Szilvi a 2,5 éves Glenda alkotását küldte el:

angol kalauz kihívás

Angéla pedig ismét megörvendeztetett bennünket Nándi alkotásával, akik a nyaralás alatt is angoloznak:

Nándi még egy verset is költött: 🙂

“Láttam csillagot szebbet, jobbat,

Ezt szeretem mégis.”

angol kalauz kihívás

 

Örülök, hogy ismét ilyen szép számmal vettetek részt a kihívásban, kitartóan és lelkesen angoloztok otthon! Köszönöm szépen a sok kedves levelet és a beszámolókat az otthoni angolozásotokról! <3

Ha az augusztusi kihívásról nem szeretnél lemaradni, akkor töltsd le az Angol Kalauz 2016-os naptárát, amelyben megtalálod az augusztusi feladatot!

 

 

Vidám angolozást!

Have fun! 🙂

Melinda

 

Köszönöm szépen a szülőknek a videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.