2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka, júniusban Apuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

December hónapban a karácsony ünnepéhez köthető mondókás videót küldhettek el a gyerekek a kihívásra!

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes decemberi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat, videókat!

Akik most nem szerették volna nyilvánosan megosztani a videóikat, nekik is nagyon köszönöm, hogy megörvendeztettek vele!

A karácsonyi témájú videókból egy összeállítást készítettem, fogadjátok szeretettel:

Köszönöm szépen minden lelkes angolos Anyukának, akik részt vettek az éves kihívásban, ki több, ki kevesebb feladatot teljesítve!

Ti mindannyian tettetek 2016-ban azért, hogy gyermekeitek játszva sajátíthassák el az angol nyelvet, büszke vagyok Rátok! 🙂

A jövő évben exkluzív tartalmakkal (angol anyanyelvi hanganyag, extra videós segítség) és továbbra is a kihíváshoz tartozó nyereményjátékkal várlak Benneteket!

Vidám angolozást kívánok! Köszönöm, hogy itt voltatok/itt vagytok!

Szeretettel:

Fürész-Mayernik Melinda

 

Köszönöm szépen a szülőknek a videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.