2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka, júniusban Apuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

Augusztus hónapban egy óceáni képet vagy pedig egy mondókás videót küldhettek el a gyerekek a kihívásra!

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes júliusi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat!

Természetesen ha most valami miatt nem jutott idő a felvételre vagy a színezésre, akkor sem kell rosszul érezned magad, hiszen van még 4 hónap az évből és biztosan lesz olyan, amit Ti is tudtok teljesíteni! 🙂

Fogadjátok szeretettel az augusztusi nevezőket:

Ágnes két kislánya, Elena és Silvia fotóját küldte el nekünk, akik decemberben lesznek 4 évesek. 

Nikolett ismét egy fantasztikus videót készített Bettivel, amint éppen mondókáznak:

 

Szilvia, Glenda kislánya fotóját küldte el, akik állatkerti témával is elkészítették a feladatot 🙂

Glenda (2)

Angéla megint megörvendeztetett Nándi képeivel, köszönöm! 🙂

D Angi

Annamária Léna és Mila fotóját küldte el, ahogy együtt alkotnak:

cs annamária (3)

cs annamária (2)

Szilvia pedig egy egész nyaralásos naplót készített a gyermekeivel:

P Szilvi

p szilvi (4)

p szilvi (3)

Örülök, hogy ismét ilyen szép számmal vettetek részt a kihívásban, kitartóan és lelkesen angoloztok otthon! Köszönöm szépen a sok kedves levelet és a beszámolókat az otthoni angolozásotokról! <3

Ha a szeptemberi kihívásról nem szeretnél lemaradni, akkor töltsd le az Angol Kalauz 2016-os naptárát, amelyben megtalálod a szeptemberi feladatot!

 

Vidám angolozást!

Have fun! 🙂

Melinda

 

Köszönöm szépen a szülőknek a fotók, videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját fotói, videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.