Kipróbáltuk: Panem Kiadó angol könyvei

A Panem Kiadó angol nyelvű matricás foglalkoztóit volt szerencsénk kipróbálni, amelyek nagy sikert arattak nálunk 🙂 Úgy gondolom, hogy a játékos angol nyelvi fejlesztést számos módon támogathatja a szülő, akkkor is, ha esetleg nem beszéli a nyelvet anyanyelvi és/vagy magas szinten. A Panem Kiadó foglalkoztatóihoz ráadásul ingynes telefonos alkalmazás is jár!

Három témában elérhetők a matricás foglalkoztatók: állatos, dínós és járműves – azt hiszem bármelyiket is választjuk, sikerrel járunk, hiszen a gyerekek nagy kedvencei ezek a témák. A foglalkoztatók minden oldalán egy-egy rövid ismertetőt találunk, majd matricák segítségével válik teljessé a kép, miközben az angol nyelv is játszva, észrevétlenül kerül elő a foglalkoztatók használata közben. Természetesen a matricák mellett vonalvezetők, egyéb kiegészítős feladatok is megtalálhatók a kiadvány oldalain.

A matricás foglalkoztatók mellett a szülőknek, nyelvtanulóknak szóló TANTUSZ Könyvek sorozatból a Tanuljunk angolul kiadványt ajánlom, melyhez angol anyanyelvi beszélőkkel előadott párbeszédes CD is tartozik, hogy a helyes kiejtést támogassa!

A Panem Kiadó, mint az Angol Kalauz partnere mind a Klubtagok, mind pedig az Angolozik a család c. kiadványunk olvasói részére ajánlott fel kedvezményeket a fenti kiadványok vásárlásához! Szívből köszönjük, hogy a korai nyelvoktatás, kétnyelvű nevelés, játékos angol nyelvi fejlesztés ügye mellé álltak!

www.panem.hu

Fürész-Mayernik Melinda

Fürész-Mayernik Melinda

Angol Kalauz program alapítója

Az Angol Kalauz – Kisgyermekkori angol nyelvi nevelési program alapítója, a módszertan kidolgozója és az angolkalauz.hu cikkeinek és oktatóanyagainak szerzője Fürész-Mayernik Melinda. Két kisgyermekét neveli magyarul és angolul, a játékos angol nyelvi fejlesztéshez nyújt segédanyagokat kisgyermekes szülőknek és pedagógusoknak. 2008 óta foglalkozik gyerekekkel (matemaitka-angol szakos tanító), szakértői cikkeit megtalálod szülőknek és pedagógusoknak szánt online és print magazinokban, találkozhattál a nevével rádióban és televízióban is. Programját az ország több óvodájában alkalmazzák, foglalkozásvezetői erősítik a csapatot, melynek küldetése, hogy a gyerekek megtapasztalhassák a játszva angolozás élményét, hogy később szívesen és gátlások nélkül beszéljenek angolul. Módszertani-gyakorlati könyveit az ország több óvó- és tanítóképzőjén ajánlott kiadványként tartják számon.

Keresd a játékos angolozáshoz, kétnyelvű neveléshez kapcsolódó napi tippeket a Facebook oldalon is:

www.facebook.com/angolkalauz

Mondókázz gyermekeddel angolul!


Az Angol kalauz a mondókák világába című könyv segít! Több, mint 300 angol nyelvű mondóka és gyermekdal az eljátszásukhoz szükséges magyar nyelvű gyakorlati  tanácsokkal! A British Council Családi angol programja és Vida Ágnes (Kismamablog) ajánlásával!

Exkluzív támogatás: Hogy soha ne érezd magad egyedül a kétnyelvű nevelésben, játékos angolozásban!


AZ ANGOL KALAUZ KLUBTAGSÁG ABBAN SEGÍT, HOGY GYERMEKE(I)D JÁTSZI KÖNNYEDSÉGGEL MÉGIS HATÉKONYAN, AZONNAL HASZNÁLHATÓ ÉS KIPRÓBÁLT SEGÉDANYAGOKKAL NEVELHESD KÉTNYELVŰEN!