Élmény és fejlődés angol nyelven!

Több, mint 300 angol mondóka és gyerekdal egy könyvben, hogy az angol nyelv “tanulása” egy életre szóló élményt rejtsen magában! 

Az Angol kalauz a mondókák világába című könyvünk nem csak a mindennapokat, hanem akár életeket is megváltoztathat! A gyermeked életét, a Te életedet és akár a családod életét! Hogy miért?

Azért mert úgy sajátítjátok el csemetéddel az angol nyelvet, hogy közben észre sem veszitek. Az angol nyelv elsajátítása után pedig kinyílnak a lehetőség kapui és egy életstílussá válik majd számotokra az idegen nyelv használata!

A könyv úgy került összeállításra, hogy az 300 olyan mondókát és gyerekdalt tartalmazzon, ami nemcsak hogy vidám és szórakoztató, de biztosítja az egyik leghatékonyabb formáját az angol nyelv tanulásának!

Az Angol kalauz a mondókák világába könyvünk nem egy olyan kiadvány, ami évekig porosodik majd a polcodon és hébe-hóba előveszel, hanem egy olyan könyv, ami a rendszeres használat mellett, valódi életstílust biztosít családod számára! Egy olyan életstílust, amit a nap 24 órájában előszeretettel alkalmazol majd gyermekeddel közösen!
Legyen szó a reggeli fogmosásról, az étkezésekről, a játékidőről, fürdésről vagy éppen a lefekvésről, az életed minden momentumában hatékonyan fogod tudni használni! És tudod mi a legjobb benne? Hogy megalapozod gyermeked boldog és sikeres életét, miközben olyan életre szóló élményekkel fogsz gazdagodni, amit soha nem fogsz tudni és nem is akarsz majd elfelejteni!

Miért is ad életreszóló élményt ez a könyv?
  • mert meghitt és örömteli percekkel gazdagodtok gyermekeddel, amire nem csak te, de még ő is emlékezni fog felnőtt korában

  • mert ez a könyv nem egy „tucatkönyv” hanem befektetés. Befektetsz a gyermeked tanításába, sikerességébe, boldog és stabil életébe és az együtt töltött pillanatok élményébe

  • mert tapasztalni fogod, ahogy gyermekeddel együtt a Te nyelvi készséged is fejlődik

  • mert az angol nyelv elsajátítása nem nyűg, hanem önfeledt szórakozás lesz

  • mert az angol nyelv elsajátítása után megnyílik számotokra a világ és a lehetőségek ajtaja

Felejtsd el az „iskolai módszert”, ahol a gyerekeket magolni tanítják. Az Angol kalauz a mondókák világába című könyvünkkel elsajátíthatod a játékos tanítás módszerét, amikor gyermeked örömmel, játszva és könnyen fog tanulni. A játékos tanulás mellett pedig tudod mitől lesz extrém hatékony a tanulás folyamata? Attól, hogy gyermeked Veled tanulhat, akit a világon a legjobban szeret és aki a legfontosabb számára! Ezáltal sokkal fogékonyabb a Te szavaidra, mint egy idegen pedagógus szavaira!

Csukd be a szemed és képzeld el, ahogy csemetéd csillogó szemekkel, fülig érő mosollyal issza szavaidat és lépésről-lépésre sajátítja el az angol nyelvet! Képzeld el és éld át a pillanatot, ahogy a szeretet és a meghitt játékos tanulás percei lengik be a szobát! Képzeld el és éld át a pillanatot, ahogy gyermeked napról napra jobban beszél angolul és céltudatosan halad a siker útján… és ezt mind Neked köszönhetően!

Az Angol kalauz a mondókák világába könyvünkben a 300 leghatékonyabb angol mondókát és gyerekdalt találod meg, ami elősegíti majd gyermeked játékos nyelvi fejlődését! A mondókák mellett javaslatot teszünk arra, hogyan tedd játékossá és felejthetetlenné a tanulást gyakorlati elemekkel! Mert ha vizuálisan is alátámasztod a játékos tanulás folyamatát, garantált a siker! Csak próbáld ki! Kattints a gombra, szerezd meg a könyvet és kezdd el megalapozni gyermeked jövőjét játékos angol nyelvtanulással!

“Vedd észre, hogy a gyermeket nem lehet kényszerrel tanítani. A puszta léted, a viselkedésed az, ami formálja. Éreztesd meg vele, mi a helyes, mi nem. Ebből tanulja meg, mi a jó és mi nem. Támogasd és tégy meg mindent azért, hogyha felnő, elégedett és boldog legyen!”

/J.Wagele/

“A kisgyerekek utánzással és ismétlések, rutinok révén tanulnak a legtöbbet, éppen ezért szeretik annyira a mondókákat is. A nyelv elsajátításának is éppen ezért az egyik kulcsa a versikék, mondókák ismételgetése. Melinda mondókagyűjteménye kedves, könnyen használható és szórakoztató mondókák révén vezet be az angol nyelvbe. Jól összeállított és könnyen használható minden kisgyermekes szülő számára.”

Vida Ágnes, babapszichológus, Kismamablog

VÉLEMÉNYEK A KÖNYVRŐL

Bors Erzsébet

Jó szívvel ajánlom kicsiknek és nagyoknak ezt a gondosan összeválogatott, igényes, értékes és hasznos gyűjteményt! Széles a választék a könnyebb és nehezebb énekek, mondókák között, és gazdag a tematika, a szókincs is, így kedvünkre válogathatunk a jobbnál jobb ötletekből, hogy hogyan mókázzunk angolul gyermekünkkel. Köszönjük, Melinda!

Halmos Zóra

Azért vásároltam meg a könyvet, mert a kislányom nagyon szereti, amikor mondókákat mondok vagy éneklek Neki és miután angolul is érdeklődve és vidáman figyeli, ezért a könyv révén könnyebb ötleteket merítenem. Tetszi, hogy segítséget kapok, hogy miként lehet eljátszani, elmutogatni a mondókákat vagy dalokat. Ismertebb és kevésbé ismert (számomra legalábbis) dalok/mondókák is szerepelnek benne. Egy mondókára/dalra többféle variációt nyújt és a daloknál segítséget nyújt, hogy milyen dallamra lehet énekelni. Olykor csak én keresek benne egy-egy dalt/mondókát és előadom Neki, máskor pedig együtt lapozgatjuk és éneklek Neki.

Baudermann Zita

A gyerkőceimmel szoktunk énekelni, mondókázni és nagy segítségemre van, hogy így össze vannak gyűjtve a mondókák, dalok. Tetszik, hogy külön témakörökben van megadva, így könnyebb keresni benne. Sok újdonságot találtam benne. Jó, hogy le van írva, hogy melyiket hogyan játsszuk el. Az egyszerűbbektől a hosszabbakig mindenféle megtalálható benne és sokat lehet belőle tanulni.

Koleszár Nikolett

Angliából már rendeltem mondókás könyveket, de Magyarországon megjelent ilyen típusú könyvvel még nem találkoztam, ezért vettem meg. Továbbá azért is, mivel bíztam benne, hogy sok olyan mondóka is helyet kap benne, amit korábban nem ismertem, nem hallottam még máshol (így is lett). Tematikusan vannak benne rendezve a mondókák, dalok. Tetszik, hogy egy dalnak több különböző változatai is szerepel benne. Nagyon hasznos, hogy így egybe vannak gyűjtve, ugyanis vannak olyan dalok, amik egyik könyvben így, egy másikban pedig egy másik verzióban szerepelnek. Így, hogy mindet (vagy legalábbis sok) verziót látom egyben, könnyebben ki tudom választani a nekünk legszimpatikusabbat. Kedvesek benne az illusztrációk. Játékleírások is vannak, amelyek a gyerekeket nagyban segítik a dalok elsajátításában. Igényes, könnyen forgatható kiadvány. Könnyen lehet benne keresni.

Fehér Judit a családi angol program vezetője

A cím igaz: Fürész-Mayernik Melinda mondókás könyve nem egyszerűen egy jól összeszedett gyűjtemény. Melinda – jó kalauzhoz illően – olyan tagolásban tárja elénk a hatalmas angol mondókakincs gyöngyszemeit, ami a babák és kisgyermekek életének mozzanataihoz igazodik, így könnyen rátalálhatunk arra a mondókára, ami egy adott helyzethez a legjobban illik. Amikor pedig rátaláltunk a megfelelőre, kalauzunk segít abban is, hogy hogyan játsszunk a mondókával, hogyan szerezzünk gyermekünknek és magunknak is örömteli és hasznosan együtt töltött perceket. Melinda könyvét minden olyan szülőnek ajánlom, aki a kisgyermekkor nyelvre különösen fogékony időszakát ki szeretné használni az angol nyelv elsajátításának megalapozására. Ebben a törekvésben Melinda megbízható és tájékozott kalauza lesz.

KI FOG NEKED SEGÍTENI?

Fürész-Mayernik Melinda, az Angol Kalauz Program alapítója

A játékos angol nyelvi fejlesztéshez adok gyakorlati tanácsokat, letölthető segédanyagokat, heti terveket, szólistákat, ötleteket, videóanyagokat, kisgyermekes szülőknek és pedagógusoknak. Kiadványaim, tanfolyamaim alapja az észrevétlen és szórakoztató nyelvi nevelés, a mondókák és gyermekdalok, melyeken keresztül az angol nyelv könnyedén elsajátítható.

Olyan felelős és tudatos szülőknek, illetve megújulni vágyó pedagógusoknak segítek a játékos angolozásban, akik számára fontos, hogy minél előbb bevezessék gyermeküket az angol nyelv csodálatos világába, és később szívesen és jól beszéljenek angolul, illetve pedagógusként színesítenék a foglalkozásaikat egy-egy új kinccsel.

Két kisgyermekemet magyarul és angolul nevelem, mindkét nyelv mondókái és dalai fellelhetők mindennapjainkban. angol nyelvű játszócsoportokban is segítem a hozzád hasonló szülőket – a módszertani képzésnek köszönhetően több kollégámmal együtt igyekszem a játékos és szórakoztató angol nyelvi fejlesztés lehetőségét megismertetni veletek az országban több helyen is.

Játékos angol nyelvű anyagaimmal több gyerekeknek szóló magazinban is találkozhattok. 

Garancia!

Szakértelem garancia

Az Angol kalauz a mondókák világába című könyvet a British Council Családi angol programja is ajánlja, valamint az országban az óvó- és tanítóképzők is ajánlott irodalomként emlegetik a hallgatóknak, és javasolják a beszerzését. Több éves kutatómunka és tapasztalatgyűjtés előzte meg, hogy ezeket a mondókákat ilyen csokorban tudjam Nektek tálalni. Magyarországon jelenleg nyomtatásban nincs ennél nagyobb (több, mint 300 mondóka és dal) gyűjtemény, melyben magyar nyelvű gyakorlati tanácsokat is találsz.

Használhatóság garancia

A saját és mások gyermekeivel való játékos angolozás során kipróbált ötleteket és tippeket találsz a könyvben, amelyek azonnal használhatók és Nektek is sikerélményt fog nyújtani, ha gyermekednek egy-egy mondókát vagy dalt a könyvben leírtak alapján előadsz. Nem a polcon porosodó (sokadik) angolozós anyagot kapod, hanem valóban használható gyűjteményt, amelyben babakortól kisiskolás korig találsz a gyermeked érdeklődésének megfelelő mondókát vagy dalt.

Elégedettség garancia

Amennyiben nem találsz a könyvben egyetlen olyan mondókát vagy gyermekdalt sem, ami elnyerte volna a gyermeked tetszését, és egyetlen ötlet, tanács sem talált nála célba, akkor visszafizetem Neked a teljes könyv (és szállítás) árát! Mivel kipróbált és bevált dalokat tartalmaz a könyv, ezért bátran merem Neked ezt a lehetőséget felajánlani!

Ha úgy érzed, hogy a gyermeked számára nem okozott örömet egy dal vagy mondóka sem, akkor Skype-on vagy e-mailben személyre szabott tanácsot adok, hogy miként tudod élvezetessé tenni számára a játékos angolozást az Angol kalauz a mondókák világába című könyv segítségével. Ha a tanácsok kipróbálása után sem látod gyermekeden az örömet az angolozás közben, akkor visszakapod a könyv árát!

A garancia a könyv kézhezvételétől számított egy hétig érvényes!

Mennyibe kerül a könyv?
A legtöbb kérdés, ami a Szülőktől, Tőletek érkezik, mindig a mondókákkal és gyermekdalokkal kapcsolatos. Nem igazán létezik olyan összeszeedett gyűjtemény, amelyben tematikusan lennének összegyűjtve ezek a nyelvtanulás szempontjából igen hasznos kincsek. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy azokat a mondókákat és dalokat felkutassam, amelyek valóban jól használhatóak az otthoni és intézményes nyelvtanulás során. Ezeket a dalokat leteszteltem, a saját gyermekemen és játszócsoportomba járó kicsiken és nagyokon is. A gyarkolati tanácsokkal Te is bátran és magabiztosan belekezdhetsz a játékos angolozásba! Megtalálhatóak a mondókák között kicsi babáknak szóló versikék is, de a nagyobb gyereknek is találsz kedves dalokat, nyelvtörőket. Ha angol nyelvű csoportodban szeretnéd használni a könyvben szereplő dalokat, akkor is igazi gyöngyszemekre lelhetsz benne.

A könyv ára  5200,- Ft

A Te gyereked is így fog mondókázni, nézd meg, milyen ügyesek és vidámak!

Add át a mondókákat, dalokat magabiztosan, tanuld meg őket angol anyanyelvi kiejtéssel!

Az angol mondókák és gyerekdalok világában valószínűleg nem mozogsz olyan otthonosan, így az angol anyanyelvi felmondók által rögzített mondókák és dalok helyes, hibátlan, gyerekbarát kiejtése segíteni fog őket megtanulni, és magabiztosan átadni őket kicsidnek! És persze együtt is hallgathatjátok őket!

Több, mint 300 angol dalkincset jelent a hanganyag, akár minden nap megtanulhattok egy újat és a saját angolos játszóházat vezethetsz kicsidnek!

A mondókákat, dalokat több változatban is megtalálod!

Akiktől megtanulhatod ezeket a gyöngyszemeket:

Akiktől megtanulhatod ezeket a gyöngyszemeket:

Helen Sherwin

A Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának nyelvtanára, a tanító szak angol műveltségterületi képzésének felelőse, többek között nyelvpedagógiát és gyermekirodalmat tanít a leendő tanítóknak, ahogy annak idején engem is bevezetett a kisgyermekkori angol nyelvi nevelés alapjaiba, módszertanába.

Tökéletes brit kiejtéssel hallhatod tőle a mondókákat.

Mary-Pat O’Malley

Az Írországban található NUI Galway Egyetem oktatója, beszéd- és nyelvterápiás előadó, kutató, specialitása a gyermekekkel való kommunikáció és a kétnyelvűség.

Varázslatos hangján énekli Nektek az angol gyermekdalokat, külön kuriózumként olyan változatokban is, amelyeket eredetileg ő hallott kisgyermekként a szüleitől.

A témák

Döntsd el, mennyi segítségre van szükséged, válassz a csomagok közül!
Angol kalauz a mondókák világába című könyv
5200,- Ft
Angol kalauz a mondókák világába angol anyanyelvi hanganyag
25600,- Ft
Baby time: Mondókák babáknak
All about me: Mondókák és dalok a körülöttünk levő témákból
Let’s start: Mondókák és dalok a kedvenc alaptémákból
Circle time: Mondókák csoportos játékokhoz, óraszervezéshez
 

Angol Kalauz “All in”

mondókás pack

Az Angol Kalauz program alapját képező angolszász mondókák és gyermekdalok gyűjteménye.

Komplex angol nyelvű játszóházat vezényelhetsz gyermekednek/tanítványaidnak a csomag segítségével! Garantált a közös játék élménye és a hatékony, észrevétlen nyelvtanulás!

39500,- Ft
Angol kalauz a mondókák világába könyv
Angol kalauz a mondókák világába angol anyanyelvi hanganyag (letölthető audio fájlok) :
Baby time, All about me, Let’s start, Circe time
Nursery rhymes memóriakártya
Angol kalauz a mondókák világába színezők
(e-book)
Angol nyelvű mondóka és dalforrások listája
(e-book)
Angol kalauz a mondókák világába kottagrafikák
(e-book)
 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében. A weboldal további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ az adatkezelésről: https://angolkalauz.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Bezárás