2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka, júniusban Apuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

NOvember hónapban Hálaadás ünnepéhez köthető mondókás videót küldhettek el a gyerekek a kihívásra!

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes októberi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat, videókat!

Természetesen ha most valami miatt nem jutott idő a felvételre vagy a színezésre, akkor sem kell rosszul érezned magad! Örömhír, hogy december végéig visszamenőleg is teljesíthetitek a kihívásokat és ha elkülditek nekem, akkor az év végi nagy sorsoláson is részt vehettek! 🙂

Fogadjátok szeretettel a novemberi nevezőket:

Nikolett és kislánya Betti, valamint a Nagymama is részt vett a “feladatban”:

Köszönöm szépen Brigitta videóját, aki a 6 éves Gréta Lilien mondókáját küldte el nekem:

 A 4 éves Bence előadásában hallhatjuk a Mom is in the Kitchen mondókát:

Szilvi ismét megörvendeztetett Glenda videójával:

Judit anyukája is elküldte Martin előadásában a novemberi mondókát:

 

Szilviék pedig videó hiányában kreatívan feltalálták magukat. A Tappancs magazin színezőjét készítették el 🙂

 

Örülök, hogy ismét ilyen szép számmal vettetek részt a kihívásban, kitartóan és lelkesen angoloztok otthon! Köszönöm szépen a sok kedves levelet és a beszámolókat az otthoni angolozásotokról! <3

Ha a decemberi kihívásról nem szeretnél lemaradni, akkor töltsd le az Angol Kalauz 2016-os naptárát, amelyben megtalálod a decemberi feladatot!

 

Vidám angolozást!

Have fun! 🙂

Melinda illetve Míra & Balázs

 

Köszönöm szépen a szülőknek a videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.