2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka, júniusban Apuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

Június hónapban a gyermek életkorának megfelelően két lehetőség közül tudtatok választani: Apák napi mondóka illetve ehhez kapcsolódó színező.

A többség a színezőt választotta, akiktől videót kaptam nem mindenki tette lehetővé, hogy publikussá tegyem őket! Én ezúton is köszönöm nekik, hogy megosztották velem a szuper aranyos családi felvételeket, természetesen a sorsoláson ők is részt vesznek! 🙂

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes júniusi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat, videókat!

Természetesen ha most valami miatt nem jutott idő a felvételre vagy a színezésre, akkor sem kell rosszul érezned magad, hiszen van még 6 hónap az évből és biztosan lesz olyan, amit Ti is tudtok teljesíteni! 🙂

Fogadjátok szeretettel a júniusi nevezőket:

 

Niki és a 2 éves kislánya Betti énekel Apukájának:

 

Brigitta küldte el kislánya, a 6 éves Gréta Lilien videóját:

Angélától kaptam a 3 éves Nándi előadásában az Apák napi dalt:

Nánditól színezős képeket is kaptam, köszönöm szépen:

 

Szilvia küldte el a 2 éves kislánya, Zsófi színezőjét:

Tímeától kaptam a képet, amin az 5 éves Sári színez:

Szilviától a 2,5 éves Glenda munkáját kaptam, köszönöm szépen:

 

Örülök, hogy ismét ilyen szép számmal vettetek részt a kihívásban, kitartóan és lelkesen angoloztok otthon! Köszönöm szépen a sok kedves levelet és a beszámolókat az otthoni angolozásotokról! <3

Ha a júliusi kihívásról nem szeretnél lemaradni, akkor töltsd le az Angol Kalauz 2016-os naptárát, amelyben megtalálod a júliusi feladatot!

 

 

Vidám angolozást!

Have fun! 🙂

Melinda

 

Köszönöm szépen a szülőknek a videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.