2016-ban az Angol Kalauz letölthető naptárához egy játék is kapcsolódik, mely a Minden hónapra egy angolos kihívás nevet viseli! A kihívás lényege, hogy a naptárban az adott hónaphoz tartozó kihívást teljesítők –  köszönhetően a vállalkozó Anyuka ismerőseimnek, akik a korai nyelvoktatás ügye mellé álltak – egy sorsoláson vesznek részt a hónap végén, amivel értékes nyereményeket zsebelhetnek be az együtt töltött angolos játékidőn kívül! 🙂 Ezen kívül pedig, ha a 12 feladatból 7 kihívást teljesítenek, akkor az év végi nagy sorsoláson is esélyesek a nyereményekre!

Április hónapban a gyermek életkorának megfelelően két lehetőség közül tudtatok választani: a Rain, Rain, go Away mondóka illetve Saint George napjához köthető színező elkészítése.

A többség a színezőt választotta, akiktől videót kaptam nem mindenki tette lehetővé, hogy publikussá tegyem őket! Én ezúton is köszönöm nekik, hogy megosztották velem a szuper aranyos családi felvételeket, természetesen a sorsoláson ők is részt vesznek! 🙂

Szeretném Nektek bemutatni egy csokorban a lelkes áprilisi Anyukákat és gyerekeket, akik időt és energiát szántak arra, hogy megörökítsék csemetéiket és elküldték nekem a  fotókat!

Természetesen ha most valami miatt nem jutott idő a felvételre vagy a színezésre, akkor sem kell rosszul érezned magad, hiszen van még 8 hónap az évből és biztosan lesz olyan, amit Ti is tudtok teljesíteni! 🙂

Fogadjátok szeretettel az áprilisi nevezőket:

 

A 4,5 éves Léna színezője, melyet anyukája, Annamária küldött:

Virág kislánya, a 3 éves Julcsi is elkészítette a színezőt:

Krisztina kisfia, a 4 éves István munkáját küldte el:

 

 

Krisztina is elküldte a kisfia, Boti által küldött színezőt:

Niki és 22 hónapos kislánya, Betti éneklik a Rain, Rain Go Away dalt 🙂

 

Szilvia is elküldte nekünk Glenda színezőjét:

Ágnes osztotta meg velünk a 3 éves Bence színezős fotóit:

Bence videója:

Lívia is elküldte nekünk Emma videóját, ahogy a Rain, Rain Go Away dalt énekli 🙂

 

Melindától érkezett: a 3,5 éves Zsófi és kisöccse Zalán (1,5 éves) által készített színező:

Angéla küldte nekünk a 2,5 éves Nándi videóját és a színezőjét 🙂

DSC_0125

Tímea az 5 éves Sári színezőjét osztotta meg velünk:

Rita a 4 éves Kristóf alkotását küldte el:

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok fotót, videót és a kedves leveleket! Örülök, hogy ilyen kitartóak és lelkesek vagytok, csak így tovább!

Ha a májusi kihívásról nem szeretnétek lemaradni, akkor töltsd le az Angol Kalauz 2016-os naptárát, amelyben megtalálod a májusi feladatot, ami ezúttal egy színező vagy mondóka lesz és egy Gondevőt lehet nyerni!

 

Vidám angolozást!

Have fun! 🙂

Melinda

 

 

Köszönöm szépen a szülőknek a videók közzétételéhez való hozzájárulást, hogy mások is megismerjék a vidám angolos pillanataitokat! A fenti anyagok a család saját videói, a közléshez hozzájárulásukat adták.