Nagy Lívia Tamara

Izsófalva, 3741

Izsófalvi Szivárvány Napköziotthonos Óvoda, Izsó Miklós u. 37.
i
ovisangol
v

Rólam

Nagy Lívia Tamara vagyok, egy 9 éves nagylány anyukája, feleség és főfoglalkozású gyermek angol tanár néni. Szeretem a saját gyerekem és más gyerekeket is a jóra tanítani és az egyik ilyen jó dolog szerintem az angol nyelv. Idegen nyelveket tanulni, tanítani és tudni, na az meg egyenesen szuperjó. És mi mással is lehetne gyerekeket egy másik nyelvre megtanítani? Hát amivel az anyanyelvüket is tanulják, megismerik, azaz a mondókákkal, dalokkal, mesékkel és játékokkal. Na, ezekben nem szűkölködik az Angol Kalauz program.

A saját gyermekem  legjobb példa arra, hogy milyen előnye és ereje van annak, ha egy idegen nyelvet már baba kortól elkezdenek a szülők megismertetni, megszerettetni a csemetéjükkel. Elképesztő azt megélni szülőként, hogy a magyar gyermekének az élete természetes része, hogy angolul néz sorozatot, vagy például belülről fakadó igénye, hogy ne csak magyarul, de angolul is írjon egy születésnapi köszöntőt.

Szeretném, ha minél több családnak át tudnám adni ezt az érzést és szórakoztató eleme lennék a legfiatalabb családtagoknak a nyelvelsajátítási eszköztárammal.

Elérhetőség:

nagy.livia@angolkalauz.hu