KÜLÖNLEGES AJÁNLAT, AMIÉRT AZ 5 NAPOS BILINGUAL CHALLENGE FELADATAIT TELJESÍTETTED!

SZERETNÉL MÉG NAGYOBBAT LÉPNI ÉS GYAKORLATBAN IS HASZNÁLNI A TANULTAKAT?

KEZDD A MONDÓKÁKKAL ÉS DALOKKAL, EZZEL AZ EGYEDI LEHETŐSÉGGEL: ANGOL KALAUZ A MONDÓKÁK VILÁGÁBA CÍMŰ KÖNYV,

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL! 

EGYEDI, LIMITÁLT AJÁNLAT A BILINGUAL CHALLENGE RÉSZTVEVŐINEK!

„Tanuljatok játszva angolul!”

Ebben a könyvben összegyűjtöttünk Neked több, mint 300 angol mondókát és gyerekdalt, amelyekkel játszva fejlesztheted a gyermeked angoltudását. De ne a 3″TANULJATOK00 mondókáért vedd meg! Az együtt töltöt időért. A sok-sok sikerélményért. A felhőtlen nevetésért. Azért, mert játszva „tanulhattok” angolul. 

A könyvet a Britisch Council Családi angol programja és Vida Ági (a Kismamablog babapszichológusa) is ajánlja!

Szerezd meg most!

„A kisgyerekek utánzással és ismétlések, rutinok révén tanulnak a legtöbbet, éppen ezért szeretik annyira a mondókákat is. A nyelv elsajátításának is éppen ezért az egyik kulcsa a versikék, mondókák ismételgetése. Melinda mondókagyűjteménye kedves, könnyen használható és szórakoztató mondókák révén vezet be az angol nyelvbe. Jól összeállított és könnyen használható minden kisgyermekes szülő számára.”

 

Miben és hogyan segíti a játékos angol nyelvfejlesztést  ez a könyv?

 

Az Angol kalauz a mondókák világába könyv egy befektetés a jövőbe: a könyvvel abban fogsz segíteni a gyermekednek, hogy könnyedén, gyorsan és rengeteg sikerélménnyel tanuljon angolul, Veled, akit a legjobban szeret és akiben a legjobban megbízik!

Emlékszel még Te, hogyan tanultál nyelvet? Magolva. Feleletekkel. Számonkérésekkel. Felejtsd el az ilyen nyelvtanulást!

Inkább képzeld el azt, ahogy a gyermeked boldogan, játszva tanul angolul. Lásd őt, ahogy mosolyog. Ahogy Rád néz. Ahogy élvezi, hogy együtt vagytok! Ahogy formálja a szavakat, és ahogy egyre jobban ért és beszél angolul! Azért, mert Te segítesz neki ebben!

Ebben a könyvben több, mint 300 angol mondókát és gyermekdalt találsz. Az összes mondóka mellett leírjuk, elmondjuk azt is, hogyan játszd, sőt találsz a fejezetekhez egy képet, színezőt is! Ha játszotok és ki is színezitek a rajzokat, még jobban és gyorsabban rögzül a tartalom. A könyvben több korosztály számára is találsz mondókákat, így akár gyermeked 10-12 éves koráig is fogjátok tudni használni.

Kattints és szerezd meg most!

MIT TARTALMAZ A KÖNYV?

Nehéz egy könyvet csak számokban kifejezni, de megpróbáljuk: ebben a könyben több, mint 300 mondókát, gyermekdalt gyűjtöttünk Neked össze, 21 különböző fejezetben. Minden fejezet tematikája más és más. Minden dal és mondóka mellett leírjuk, hogyan kell játszani. Ezért a könyv nem csak 300 mondóka, hanem 300 – könnyed, angol nyelvű – szuper játék is!

Nézd meg a videómat, és szerezd meg  a legjobb ajándékot, amit a gyermekednek adhatsz! 

Olvass bele!

Azt szeretnénk, hogy megfontolt döntést hozz, ezért arra kérünk, olvass bele a könyvbe, hogy el tudd dönteni, érdemes-e a több, mint 300 játékos, angol nyelvű gyöngyszemet tartalamzó könyvet megvenned (ajándékokkal) a gyermekednek, akár most! 

https://issuu.com/melinda-angolkalauz.hu/docs/k__nyv_beleolv

VÉLEMÉNYEK A KÖNYVRŐL

Bors Erzsébet

Jó szívvel ajánlom kicsiknek és nagyoknak ezt a gondosan összeválogatott, igényes, értékes és hasznos gyűjteményt! Széles a választék a könnyebb és nehezebb énekek, mondókák között, és gazdag a tematika, a szókincs is, így kedvünkre válogathatunk a jobbnál jobb ötletekből, hogy hogyan mókázzunk angolul gyermekünkkel. Köszönjük, Melinda!

Halmos Zóra

Azért vásároltam meg a könyvet, mert a kislányom nagyon szereti, amikor mondókákat mondok vagy éneklek Neki és miután angolul is érdeklődve és vidáman figyeli, ezért a könyv révén könnyebb ötleteket merítenem. Tetszi, hogy segítséget kapok, hogy miként lehet eljátszani, elmutogatni a mondókákat vagy dalokat. Ismertebb és kevésbé ismert (számomra legalábbis) dalok/mondókák is szerepelnek benne. Egy mondókára/dalra többféle variációt nyújt és a daloknál segítséget nyújt, hogy milyen dallamra lehet énekelni. Olykor csak én keresek benne egy-egy dalt/mondókát és előadom Neki, máskor pedig együtt lapozgatjuk és éneklek Neki.

Baudermann Zita

A gyerkőceimmel szoktunk énekelni, mondókázni és nagy segítségemre van, hogy így össze vannak gyűjtve a mondókák, dalok. Tetszik, hogy külön témakörökben van megadva, így könnyebb keresni benne. Sok újdonságot találtam benne. Jó, hogy le van írva, hogy melyiket hogyan játsszuk el. Az egyszerűbbektől a hosszabbakig mindenféle megtalálható benne és sokat lehet belőle tanulni.

Koleszár Nikolett

Angliából már rendeltem mondókás könyveket, de Magyarországon megjelent ilyen típusú könyvvel még nem találkoztam, ezért vettem meg. Továbbá azért is, mivel bíztam benne, hogy sok olyan mondóka is helyet kap benne, amit korábban nem ismertem, nem hallottam még máshol (így is lett). Tematikusan vannak benne rendezve a mondókák, dalok. Tetszik, hogy egy dalnak több különböző változatai is szerepel benne. Nagyon hasznos, hogy így egybe vannak gyűjtve, ugyanis vannak olyan dalok, amik egyik könyvben így, egy másikban pedig egy másik verzióban szerepelnek. Így, hogy mindet (vagy legalábbis sok) verziót látom egyben, könnyebben ki tudom választani a nekünk legszimpatikusabbat. Kedvesek benne az illusztrációk. Játékleírások is vannak, amelyek a gyerekeket nagyban segítik a dalok elsajátításában. Igényes, könnyen forgatható kiadvány. Könnyen lehet benne keresni.

Fehér Judit a családi angol program vezetője

A cím igaz: Fürész-Mayernik Melinda mondókás könyve nem egyszerűen egy jól összeszedett gyűjtemény. Melinda – jó kalauzhoz illően – olyan tagolásban tárja elénk a hatalmas angol mondókakincs gyöngyszemeit, ami a babák és kisgyermekek életének mozzanataihoz igazodik, így könnyen rátalálhatunk arra a mondókára, ami egy adott helyzethez a legjobban illik. Amikor pedig rátaláltunk a megfelelőre, kalauzunk segít abban is, hogy hogyan játsszunk a mondókával, hogyan szerezzünk gyermekünknek és magunknak is örömteli és hasznosan együtt töltött perceket. Melinda könyvét minden olyan szülőnek ajánlom, aki a kisgyermekkor nyelvre különösen fogékony időszakát ki szeretné használni az angol nyelv elsajátításának megalapozására. Ebben a törekvésben Melinda megbízható és tájékozott kalauza lesz.

KI FOG NEKED SEGÍTENI?

Fürész-Mayernik Melinda, az Angol Kalauz Program alapítója

A játékos angol nyelvi fejlesztéshez adok gyakorlati tanácsokat, letölthető segédanyagokat, heti terveket, szólistákat, ötleteket, videóanyagokat, kisgyermekes szülőknek és pedagógusoknak. Kiadványaim, tanfolyamaim alapja az észrevétlen és szórakoztató nyelvi nevelés, a mondókák és gyermekdalok, melyeken keresztül az angol nyelv könnyedén elsajátítható.

Olyan felelős és tudatos szülőknek, illetve megújulni vágyó pedagógusoknak segítek a játékos angolozásban, akik számára fontos, hogy minél előbb bevezessék gyermeküket az angol nyelv csodálatos világába, és később szívesen és jól beszéljenek angolul, illetve pedagógusként színesítenék a foglalkozásaikat egy-egy új kinccsel.

Két kisgyermekemet magyarul és angolul nevelem, mindkét nyelv mondókái és dalai fellelhetők mindennapjainkban. angol nyelvű játszócsoportokban is segítem a hozzád hasonló szülőket – a módszertani képzésnek köszönhetően több kollégámmal együtt igyekszem a játékos és szórakoztató angol nyelvi fejlesztés lehetőségét megismertetni veletek az országban több helyen is.

Játékos angol nyelvű anyagaimmal több gyerekeknek szóló magazinban is találkozhattok. 

Garancia!

Szakértelem garancia

Az Angol kalauz a mondókák világába című könyvet a British Council Családi angol programja is ajánlja, valamint az országban az óvó- és tanítóképzők is ajánlott irodalomként emlegetik a hallgatóknak, és javasolják a beszerzését. Több éves kutatómunka és tapasztalatgyűjtés előzte meg, hogy ezeket a mondókákat ilyen csokorban tudjam Nektek tálalni. Magyarországon jelenleg nyomtatásban nincs ennél nagyobb (több, mint 300 mondóka és dal) gyűjtemény, melyben magyar nyelvű gyakorlati tanácsokat is találsz.

Használhatóság garancia

A saját és mások gyermekeivel való játékos angolozás során kipróbált ötleteket és tippeket találsz a könyvben, amelyek azonnal használhatók és Nektek is sikerélményt fog nyújtani, ha gyermekednek egy-egy mondókát vagy dalt a könyvben leírtak alapján előadsz. Nem a polcon porosodó (sokadik) angolozós anyagot kapod, hanem valóban használható gyűjteményt, amelyben babakortól kisiskolás korig találsz a gyermeked érdeklődésének megfelelő mondókát vagy dalt.

Elégedettség garancia

Amennyiben nem találsz a könyvben egyetlen olyan mondókát vagy gyermekdalt sem, ami elnyerte volna a gyermeked tetszését, és egyetlen ötlet, tanács sem talált nála célba, akkor visszafizetem Neked a teljes könyv (és szállítás) árát! Mivel kipróbált és bevált dalokat tartalmaz a könyv, ezért bátran merem Neked ezt a lehetőséget felajánlani!

Ha úgy érzed, hogy a gyermeked számára nem okozott örömet egy dal vagy mondóka sem, akkor Skype-on vagy e-mailben személyre szabott tanácsot adok, hogy miként tudod élvezetessé tenni számára a játékos angolozást az Angol kalauz a mondókák világába című könyv segítségével. Ha a tanácsok kipróbálása után sem látod gyermekeden az örömet az angolozás közben, akkor visszakapod a könyv árát!

A garancia a könyv kézhezvételétől számított egy hétig érvényes!

 

Mennyibe kerül a könyv?

A legtöbb kérdés, ami a Szülőktől, Tőletek érkezik, mindig a mondókákkal és gyermekdalokkal kapcsolatos. Nem igazán létezik olyan összeszeedett gyűjtemény, amelyben tematikusan lennének összegyűjtve ezek a nyelvtanulás szempontjából igen hasznos kincsek. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy azokat a mondókákat és dalokat felkutassam, amelyek valóban jól használhatóak az otthoni és intézményes nyelvtanulás során. Ezeket a dalokat leteszteltem, a saját gyermekemen és játszócsoportomba járó kicsiken és nagyokon is. A gyarkolati tanácsokkal Te is bátran és magabiztosan belekezdhetsz a játékos angolozásba! Megtalálhatóak a mondókák között kicsi babáknak szóló versikék is, de a nagyobb gyereknek is találsz kedves dalokat, nyelvtörőket. Ha angol nyelvű csoportodban szeretnéd használni a könyvben szereplő dalokat, akkor is igazi gyöngyszemekre lelhetsz benne.

A könyv ára kizárólag a Bilingual Challenge résztvevőinek 3900 FT, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL! (AZ ALÁBBI LINK NYILVÁNOSAN NEM ELÉRHETŐ A WEBÁRUHÁZBÓL!)

A Te gyereked is így fog mondókázni, nézd meg, milyen ügyesek és vidámak!

Akik már boldogan angoloznak az Angol kalauz a mondókák világába című könyvvel

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében. A weboldal további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ az adatkezelésről: https://angolkalauz.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

Bezárás