Orbánné Krupincza Mónika

Abony

Főút
i
ovis angol
v

Rólam

Orbánné Krupincza Mónika vagyok. 2012-ben végeztem Szegeden a Juhász Gyula Pedagógusképző karon tanítóként angol műveltségterületen. 2 évet dolgoztam nyelviskolákban, majd az egyik helyi általános iskolában helyezkedtem el, ahol főleg angolt tanítottam. Nagyon fontosnak tartottam már az iskolában is, hogy minél játékosabban tanítsam a gyerekeket. Két kislányom van, jelenleg a kisebbel vagyok itthon. Őszintén szólva a nagyobb lányomnál úgy gondoltam, hogy ráérünk az angol tanulásával, időközben azonban rájöttem, hogy mennyire fogékony rá. A második kislányom már pici korától hallja mindkét nyelvet.

Mindig is egy olyan módszert kerestem, amivel minél játékosabban, természetesebben tudják elsajátítani a gyerekek az angolt. Így találtam rá Melindára és az Angol Kalauzra. Pár hónap alatt a lányaim hatalmas fejlődésen mentek keresztül a program segítségével.

Ezt a játékos, élményalapú módszert szeretném a foglalkozásaimon megmutatni minél több szülőnek és bevezetni minél több kis gyereket játékos, vidám foglalkozásokkal az angol nyelv rejtelmeibe.

Megtalálhattok Abonyban, ahol szeretettel várom az óvodás korú gyerekeket a foglalkozásaimon.

Elérhetőségeim:
+36704092556
krupmoni@gmail.com