Ovisangol foglalkozások

Az óvodás kor az egyik legfontosabb időszak a gyermekek fejlődésében, hiszen ilyenkor rendkívül nyitottak az új ismeretekre, köztük az idegen nyelvekre is. Az Angol Kalauz program lehetőséget nyújt arra, hogy már 3 éves kortól játékosan és természetesen ismerkedjenek meg az angol nyelvvel.

Miért érdemes már ovodás korban elkezdeni az angol tanulást?

Az óvodás évek kulcsfontosságúak a gyermekek fejlődésében, különösen a nyelvtanulás szempontjából. Ilyenkor a gyerekek rendkívül nyitottak az új ismeretekre, így az idegen nyelvek elsajátítása is könnyebb számukra. Az Angol Kalauz program már 3 éves kortól játékosan és természetesen ismerteti meg a gyerekeket az angol nyelvvel. A korai nyelvtanulás nemcsak az angol nyelv alapjainak gyors elsajátítását segíti, hanem fejleszti a kognitív, érzelmi és szociális készségeket is. A korán megkezdett nyelvi nevelés hosszú távon magabiztos nyelvtudást biztosít, amely később óriási előnyt jelent az iskolai tanulmányok és a mindennapi élet során is.

Tanulási célok

Önállóság és önbizalom fejlesztése

A gyermekek megtanulják, hogyan vegyenek részt aktívan az angol nyelvű tevékenységekben, ezáltal növekszik az önbizalmuk.

Szókincs bővítése

A gyerekek játékos formában sajátítják el a mindennapi szavakat és kifejezéseket, mint például ételek, állatok, színek, testrészek nevei.

Nyelvtani szerkezetek elsajátítása

Az egyszerű kérdések, válaszok és mondatok alkotása könnyen megtanulható, és segíti a gyerekeket abban, hogy aktívan használják a nyelvet.

Hallás utáni megértés fejlesztése

A gyerekek megtanulják megérteni a tanító beszédét, egyszerű utasításokat, dalokat és mondókákat. A vizuális eszközök és ismétlések segítik őket a gyorsabb megértésben.

Kommunikációs készségek gyakorlása

A gyermekek bátorítást kapnak arra, hogy angolul beszéljenek társaikkal és a tanárral, csoportos tevékenységeken keresztül gyakorolva a szóbeli kommunikációt.

Játékos tanulás és élményszerzés

A tanulás középpontjában a játékok, énekek és mozgásos feladatok állnak, hogy pozitív élményt nyújtsanak a gyerekeknek az angol nyelvvel kapcsolatban.

Milyenek ezek a foglalkozások, és miért az Angol Kalauz a legjobb választás?

Az Angol Kalauz ovis angol foglalkozásai egyedi élményt nyújtanak, mivel a gyermekek természetes kíváncsiságára és játékosságára építenek. A foglalkozások során a gyerekek mozgásos játékokon, mondókákon, dalokon és szituációs gyakorlatokon keresztül tanulják meg az angol nyelv alapjait. A program a multiszenzoros technikákra épít, amelyek révén a nyelvtanulás hatékony és szórakoztató lesz. Az Angol Kalauz módszerével a gyermekek örömmel térnek vissza a foglalkozásokra, mert a tanulás számukra élmény, nem pedig kötelesség.

Foglalkozások részletei

Az Angol Kalauz ovis angol foglalkozásai 40-50 percesek, heti egy-két alkalommal kerülnek megrendezésre, a gyermekek életkorához és tudásszintjéhez igazítva. A csoportlétszám maximum 8-10 fő, hogy a gyermekek személyre szabott figyelmet kapjanak. Egy tanfolyam 40-80 órából áll, amely alatt 920-1200 szót sajátítanak el a gyerekek, 5-10 nyelvtani szerkezetet és 80 angol mondókát, dalt ismernek meg.

Tanulási szintek és anyagok

Az Angol Kalauz 6 szintű Move on English! tananyaggal dolgozik, amely fokozatosan mélyíti a gyerekek nyelvtudását. Minden szinthez digitális tananyag, szülői oktatási felület, játszófüzet, előrehaladási napló és oklevél is tartozik, hogy a szülők és gyermekek egyaránt nyomon követhessék a fejlődést.

Szakemberek a környéken

Remek foglalkozásvezetőkkel dolgozunk, találd meg a hozzád legközelebbit

Itt találhatók az aktív foglalkozásvezetők, akik különböző csoportokkal dolgoznak. Ha nem találsz megfelelő foglalkozásvezetőt a környékeden, jelezed, és igyekszünk megoldást találni. Továbbá, lehetőség van az online programra való jelentkezésre is.

Ha bármilyen kérdésed van, használd a lenti űrlapot, állunk rendelkezésedre.

Kérdésed lenne?

Tedd fel Nekünk bizalommal! Töltsd ki az űrlapot vagy keress minket az alábbi elérhetőségeken. Kollégánk 24 órán belül válaszolni fog a számodra.