Szomora Virág

Ovis angol 

Itt tartja a foglalkozásokat:
Balatonendréd / Budapest 18. kerület

Remek szakemberekkel dolgozunk

Ismerje meg az oktatónkat

Sziasztok! Szomora Virág vagyok, egy kislány édesanyja, és igazán szeretek emberekkel foglalkozni. Több mint 20 éve tartok alkotó táborokat, felnőtteknek tanítok kapcsolati készségeket, tiniket pedig konfliktuskezelésre oktatok. Emellett már több mint egy évtizede foglalkozom magántanítással: angolt, németet és matematikát tanítok. Az évek során azt tapasztaltam, hogy a sikeres tanulás kulcsa a módszeren múlik. Ha tanulás közben jól érezzük magunkat, támogató és elfogadó közegben vagyunk, a lehetetlen is lehetségessé válik. A gyerekek ilyenkor kivirágoznak, és szárnyalni kezdenek.

Én magam óvodás koromban kezdtem angolul tanulni, és hiszem, hogy ez adta meg az alapot, hogy később is örömmel és sikeresen sajátítsak el idegen nyelveket. Az iskolában németet, majd felnőttként, külföldi tanulmányaim során, dánul is megtanultam. Amikor azt mondták rólam, hogy „jó a nyelvérzéke”, valójában arról volt szó, hogy a nyelvtanulás mindig is természetes része volt az életemnek. Hiszem, hogy az idegen nyelvek elsajátítása megnyitja előttünk a lehetőségek új világát, és a nyelvtanulás lehet izgalmas, élvezetes és sikeres folyamat is!

Az Angol Kalauz módszerében azt szeretem, hogy igazán gyerekcentrikus, és élményt ad a tanulás során. Az angolóra így a hét egyik legvidámabb, legboldogabb pontjává válik a gyerekek számára.

Szeretettel várom az angolozni vágyó ovisokat és kisiskolásokat Balatonendréden, valamint Budapesten a 18. kerületben!

Jelentkezés foglalkozásra

Elérhetőségeim: