Orbánné Krupincza Mónika

Ovis angol ✅ Babaangol ✅

Itt tartja a foglalkozásokat:
Abony

Remek szakemberekkel dolgozunk

Ismerje meg az oktatónkat

Sziasztok, Orbánné Krupincza Mónika vagyok! 2012-ben végeztem a szegedi Juhász Gyula Pedagógusképző Karon, ahol tanítóként, angol műveltségterületen szereztem diplomát. Az első két évben nyelviskolákban tanítottam, majd egy helyi általános iskolában folytattam a pályafutásomat, ahol főként angolt oktattam. Már ekkor is fontosnak tartottam, hogy a gyerekek számára a tanulás játékos, élményalapú legyen.

Három gyermek boldog édesanyja vagyok: két kislányom és egy kisfiam van. Eleinte úgy gondoltam, hogy a nagyobbik lányomnak még ráérünk elkezdeni az angolt, de hamar rájöttem, hogy mennyire fogékony erre a nyelvre. A kisebbik lányom már egészen pici kora óta hallja és használja mindkét nyelvet, a kisfiam pedig a testvéreitől hallva tanulja az angolt – mondókáznak, énekelnek neki angolul.

Mindig is kerestem azt a módszert, amivel a gyerekek a lehető legtermészetesebben, játékosan sajátíthatják el az angolt. Ekkor találkoztam Melindával és az Angol Kalauz programmal, amely rövid idő alatt hatalmas fejlődést hozott a lányaim nyelvtudásában.

Ez a játékos, élményalapú módszer annyira meggyőzött, hogy szeretném minél több gyerekhez és szülőhöz eljuttatni. A foglalkozásaim során játékosan, vidáman vezetem be a kicsiket az angol nyelv világába, miközben mindenki jól érzi magát. Pozitív, energikus és mindig mosolygós vagyok, ami az óráimon is visszatükröződik. Szeretek kreatív lenni, így a gyerekek mindig valami izgalmas, új dolgot fedezhetnek fel a foglalkozásokon.

Szeretettel várom az érdeklődőket Abonyban, ahol baba-mama foglalkozásokat tartok kisgyermekeknek 3 éves korig, valamint óvodás korú gyerekeknek is!

Jelentkezés foglalkozásra

Elérhetőségeim: