Hajdu Anita

Ovis angol ✅ Babaangol ✅

Itt tartja a foglalkozásokat:
Győr / Tét / Gyarmat / Pápa

Remek szakemberekkel dolgozunk

Ismerje meg az oktatónkat

Hajdu Anita vagyok, két kisgyermek édesanyja, feleség, angoltanár. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem angoltanár MA, majd a fordító MA szakán végeztem. Hosszú évek útkeresése után  kezdtem el ismerkedni az Angol Kalauz módszerrel, majd kisgyermekkori nyelvoktatással foglalkozni.  

Mindig a tanítás volt a szívem csücske, az Angol Kalauz program sokszínű módszertanával, színes eszköztárával lenyűgözött. Angol Kalauz pedagógusképző program elvégzése után, biztosan tudtam, hogy megtaláltam azt a lehetőséget, ahol kiaknázhatom tanári kreativitásom. Itt a gyermekek élmények útján ismerhetik meg egy idegen nyelv alapjait.  Az Angol Kalauz módszer segítségével játékosan, élményekkel gazdagodva, mozgás, bábozás segítségével vezethetjük be a gyerekeket az angol nyelv világába. Hiszek benne, hogy a korai jó élmények és a gátlások nélküli angol játék segíti a gyerekeket, hogy később is sikeresek legyenek az angol nyelvben.

A foglalkozásokat élvezettel vezetem, imádok a gyerekekkel kapcsolódni, látni lelkesedésük, csillogó szemük. Így szeretek tanítani, ezt elérve tudok a gyerekeknek a legtöbbet nyújtani. 

“Csak akkor élsz valódi életet, ha olyasmit csinálsz, amivel szívesen foglalkozol –  igazi elégedettséget nem hozhat számunkra az élet, ha olyan tevékenységre kényszerülünk, amit nem végezhetünk szívvel-lélekkel.” /Wallace D. Wattles/

2022-től mint Angol Kalauz módszertani oktató is tevékenykedem. Ez a felkérés hatalmas megtiszteltetés és elismerés volt számomra. Folyamatosan igyekszem újabb és újabb módszereket, dalokat, játékokat megtanulni. Legutóbb a bábhasználatba ástam bele magam, ebből készült egy oktatási anyag is. Ruby, a vörösbegy a fő társam a foglalkozásaimon, a gyerekek imádják kis angol barátjukat. 

Hálás vagyok, hogy gyermekekkel dolgozhatom. Rengeteg felejthetetlen percet kapok tőlük: együtt énekelünk, játszunk, nevetünk, megajándékoznak rajzaikkal, ölelésükkel, szeretetükkel. Igazi kincsek ezek a kapcsolatok számomra. Azon munkálkodom nap mint nap, hogy a gyermekek minél jobb eséllyel sajátíthassák el az angol nyelvet és váljanak önbizalommal teli, sikeres nyelvhasználókká. 

Foglalkozásaimat Győr, Tét, Pápa és Gyarmat vonzáskörzetében tartom.

Jelentkezés foglalkozásra

Elérhetőségeim: