Boowa és Kwala két jóbarát, akik különböző kalandokat élnek át együtt. Ezek a kedves animációs történetek megtalálhatók a főhősök saját honlapján.

A két barát, Boowa az intelligens kék kutyus és Kwala a kicsit butus sárga koala történeteit meséli el az Around the World sorozat is.

Ebben a részben olyan érdekes helyekre utaznak, mint például Franciaország, India, Kína, Oroszország vagy Anglia és az USA.  A történeteket mondatonként olvassák fel, tehát nem szükséges hozzá, hogy Te olvasd a gyerekednek (ha esetleg aggódnál a kiejtésed miatt), ezen kívül pedig írásban is látható a szöveg. Óvodások is élvezhetik, hiszen a képek alapján megérhetők a történetek, iskolásoknak pedig kitűnő lehetőség az olvasás fejlesztésére, hiszen minden oldal után megállítható és így ők is felolvashatják hangosan, mielőtt tovább lapoznának.

Az oldalon ezen kívül rengeteg játékot és dalt is találtok, amit használhattok a játékos otthoni angolozás során!

Jó szórakozást kívánok!

 

 

 

Ha szeretnél még több segítséggel, játékötletekkel, szóanyagokkal angolozni otthon, akkor csatlakozz az Angol Kalauz Klubhoz, mely egy exkluzív csoport a kétnyelvű nevelés és játékos angolozás támogatásáért!

Nézd meg, mennyi mindent találsz a Klubban:

www.angolkalauz.hu/klub