Egy lehetőség, amivel felülmúlhatatlan értéket adhatsz a gyermekeknek!

Legyél Angol Kalauz ovisangol foglalkozásvezető vagy

legyen óvodád Angol Kalauz partner

és alapozd meg a következő generáció sikerességét! 

Végtelen késztetést érzel arra, hogy a helyes útra neveld a gyermekeket?

Küldetésednek tekinted a jövő generációjának tanítását, valamint sikerességük és boldogságuk megalapozását?

 

Azzal is tisztában vagy, hogy soha nem volt nagyobb igény az angol nyelv elsajátítására, mint manapság?

 

 

Egy olyan lehetőség tárul most eléd, amellyel számtalan vidám pillanatot, rengeteg hálát, elismerést és végtelen mennyiségű megbecsülést élhetsz át!

Az Angol Kalauz módszertanról 

 

Az Angol Kalauz módszertanát az elmúlt évtizedek kisgyermeknevelési tapasztalataim alapján, a leghatékonyabb technikák gondos kiválogatásával hoztam létre, kifejezetten magyar gyerekek igényeire szabva. Az Angol Kalauz pedagógusoknak szóló tréningjét 2018-tól az Oktatási Hivatal is elismerte, így most már akkreditált képzésként (60 kredites képzés)  is rendelkezésére áll minden pedagógus részére, amely Magyarországon egyedülálló formában érhető el!

Az Angol Kalauz küldetése, hogy a gyermekek úgy sajátíthassák el az angol nyelvet, hogy ne kötelességként, hanem önfeledt szórakozásként éljék meg a tanulás minden percét! A módszertan teljes egészében a játékos angol nyelvtanulásra épít, amelyhez angol nyelvű mondókák, a gyermekdalok és különböző mókás feladatok szolgálnak segítségül!

Számos kutatás bebizonyította, hogy a gyermekek az idegen nyelvet kisgyermekkorban képesek a leghatékonyabban elsajátítani. Ezt felismerve napról-napra növekszik azon tudatos szülők száma, akik szeretnék gyermekük számára borítékolni a sikert!

Kinek ideális lehetőség, hogy Angol Kalauz partner legyen?

 • A gyermeknevelés iránt elhivatott óvodáknak, óvónőknek, pedagógusoknak

 • Sikerorientált kisgyermeknevelőknek és óvodavezetőknek

 • Azon óvodáknak, akik szeretnének kitűnni tudatosságukkal és emelni az intézmény színvonalát

 • Azoknak, akik elismerésre és megbecsülésre vágynak

 • Azoknak, akik kötelességüknek tekintik a következő generáció tudatos nevelését

 • Azoknak, akik szeretnék megalapozni a gyermekek boldogságát és sikerességét

 • Azoknak, akik felismerték, hogy manapság már nélkülözhetetlen az angol nyelv

 • Azoknak, akik nyitottak más módszertanok elsajátítására

vagyis azoknak, akiknek az életét jelenti a kisgyermeknevelés! 

Miért legyél Angol Kalauz partner?

 • Mert együtt képesek leszünk megreformálni a kisgyermekek angol nyelvi neveléséhez kötődő szokásokat és az angol nyelvoktatást

 • Mert tudatos intézményként kiszolgálhatod a felelősségteljes szülőket, ezzel is emelve az óvodád színvonalát

 • Mert egyedülálló módszertant alkalmazhatsz, amivel hozzájárulsz a következő generáció intelligens és sikeres fejlődéséhez

 • Mert elképesztő mennyiségű elismerésben, hálában és megbecsülésben részesülsz majd, a biztos anyagi háttérről nem is beszélve

 • Mert az Angol Kalauz módszertanát alkalmazva a gyermekeknek nem csupán az angol nyelvi ismeretei fejlődnek, hanem a mozgáskoordinációjuk és kommunikációs készségük is

 • Mert a gyerekek megtanulnak hatékonyan dolgozni csapatban

 • Mert olyan szakmai közösség tagja lehetsz, akik minden támogatást megadnak a közös cél elérése érdekében

 • Mert többszörösen jól jársz, hisz nem csupán fejlesztheted saját kisgyermeknevelési kompetenciádat, de kreditet is kapsz ezért

Reformáljuk meg együtt az angol nyelvoktatást! Amennyiben Te is küldetésként éled meg a kisgyermeknevelés minden pillanatát, valamint szeretnéd emelni az óvoda színvonalát és ezzel biztosítani a gyermekek számára sikeres, boldog életet, köztünk a helyed!

Azért választottam ezt a képzést, mert megragadott Melinda nyitott és vidám természete. Az ember szívesebben tanul egy ilyen típusú embertől, és egyáltalán nem csalódtam benne. A mai napig “fogja a kezem és vezet az úton”. A képzés óta is folyamatos a kapcsolattartás és a segítségnyújtás a részéről. Vidám, pörgős, nem szájbarágós, teljesen a gyermekekhez igazodik, akik imádják ezt a fajta foglalkozási formát. Sokat nevetünk, viccelődünk és minden csupa játék, játék, játék. A képzés óta egy nagyon jó csapathoz tartozom, akik bármikor segítenek és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat. Folyamatosan motiválnak, inspirálnak engem.
Kovács Klaudia, Komárom, Csillag Óvoda, Angol Kalauz ovisangol foglalkozásvezető

Mivel óvónő vagyok, nagyon jól ismerem a kisgyermekek életkori sajátosságait, igényeit. Az óvodai programhoz hasonló gyermekközpontú, családcentrikus nyelvi fejlesztést kerestem. Az Angol Kalauz játékos, kreatív, ötletes, rengeteg mozgással egybekötött foglalkozás. Az anyanyelvhez hasonló nyelvfejlesztés történik, tanulás nélkül, mondókákon, dalokon, meséken, játékos-mozgásos tevékenységeken keresztül adhatjuk át az idegen nyelvet, így észrevétlenül szívhatja magába a tudást. Figyelve a személyiség fejlesztésére, testi-lelki-szociális szükségleteinek kielégítésére. Rengeteg biztatást, önbizalmat, támogatást, segítséget kaptam a program alapítójától, Melindától. Egy barátságos, családias társaságnak lehetek a tagja.

 

Szabó-Szépe Zsanett, Komárom, Ács, Angol Kalauz ovisangol foglalkozásvezető

Csatlakozz hozzánk és legyél hivatalos Angol Kalauz partner/ovisangol foglalkozásvezető, mert együtt képesek leszünk maradandót alkotni!

“A nyelvtudás érték, a mai világban pedig nélkülözhetetlen kompetencia, hiszen az életben való boldoguláshoz a nyelvismeret alapvető szükséglet. Az angol világnyelv világnyelv (az Európai Unióban például elvárás, hogy minél korábban sajátítsanak el a gyerekek két vagy akár több nyelvet), így egyre nagyobb a szülők részéről az igény az angol nyelvi foglalkozások iránt, melyekhez akár már óvodáskorban lehet csatlakozni. Ugyanakkor az első osztályos gyermekük részére is igénylik a szülők a nyelvi foglalkozásokat, habár ez a NAT szerint csak 4. osztálytól kötelező. Ennek a korosztálynak a nyelvi fejlesztése azonban speciális feladat. A szakirodalom a 10 év alatti nyelvtanulóknál nyelvelsajátításról beszél. A pedagógusnak – aki a kisgyermekek angol nyelvi nevelésére vállal szerepet – rengeteg képességgel és készséggel kell rendelkeznie, hogy igazodjon a gyermek életkorához, a csoport összetételéhez és érdeklődési körükhöz, miközben képes rendszerben gondolkodni, foglalkozásokat tervezni és vezetni. A pedagógus kulcsfontosságú a nyelvelsajátítási folyamatban, miközben ügyelnie kell a nyelvi anyag és módszerek megválasztására, a motiválásra és biztatásra, úgy a közös játék örömére is hangsúlyt kell fektetnie. A pedagógus mintát ad a gyermeknek, különösen igaz ez a szókincs, kiejtés és nyelvtan hármasára, amiket bújtatott módon ad át a gyerekeknek, észrevétlenül, hogy számukra játék legyen.
Fürész-Mayernik Melinda, Angol Kalauz program alapítója

  Mi az első lépés, ha szeretnék Angol Kalauz partner lenni?
  Az első lépés, hogy az oldal alján található űrlapot elküldöd nekünk, mi pedig néhány napon belül válaszolunk neked. A következő pedig az Angol Kalauz 60 kredites képzésébnek elvégzése lesz, melyről tanúsítványt is kapsz. Ezt két részletben tudod fizetni (alapozó modulok: 24500 Ft, haladó modulok a gyakorlati képzési nappal: 34500 Ft), az esedékes következő lépésről tájékoztatunk az e-mailben, hogy hova tudsz becsatlakozni. A képzés elvégzése után, ha sikeres vizsgát teszel hivatalos Angol Kalauz partnerré válhatsz. Ez a vizsga egyébként egy Skype beszélgetésből és egy videós anyag leadásából áll.

  Az Angol Kalauz partnerekkel éves  szerződést kötünk, mely minden esetben egyedi, tehát attól függ, hogy egyénileg szeretnéd a programot használni, vagy az óvoda válik partnerré.

  Mi történik, ha jelentkezem a képzésre?
  A jelentkezésed beérkezése után néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben.
  Mennyi idő alatt lehetséges a képzést elvégezni?
  A képzés 60 órájából 52 óra kényelmesen, otthonról végezhető. Egy-egy tanulási egység feldolgozására 2-3 vagy 5-6 órát szántunk. Ha van több szabadidőd, akkor néhány hét alatt is elvégezhető ez az 52 óra és a 2 feladatsor illetve a foglalkozástervezet. Mi maximálisan 6 hónapot adtunk meg, amely idő alatt el kell végezni az online részt és jelentkezhetsz a gyakorlati képzési napra. A gyakorlati képzési napokra általában 2-3 havonta van lehetőséged jelentkezni.
  Mikor kapom meg a tananyagot?
  A befizetésed beérkezése után megkapod a módszertani kézikönyvet, a tanulási útmutatót és a zárt oldalra a regisztrációs tudnivalókat.
  Külföldről rendelhetek?
  Amennyiben külföldről szeretnél rendelni, kérlek írj előtte a melinda @ angolkalauz.hu címre!
  Kapok számlát a képzésről?
  Igen, természetesen. A befizetésről e-mailben kapsz e-számlát.

  Amennyiben az intézmény átvállalja a képzési díjat, vagy annak egy részét, kérlek jelezd nekünk, hogy milyen névre írjuk a számlát!

  Mi van, ha menet közben kérdésem adódik?
  Ez természetes. Bármilyen kérdésed lesz, itt vagyunk és segítünk.
  Milyen fizetési módokon fizethetek?
  • Közvetlen banki átutalással  illetve bankkártyával is tudsz fizetni, az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben fogod megkapni.
  Mikor indul a képzés?
  A képzés online része 2019. április 22-én indul. A belépődíj befizetése után férsz hozzá a zárt felülethez és a módszertani könyvhöz.
  Mikor és hol lesz a kötelező gyakorlati képzési nap?
  A8 órás kötelező gyakorlati képzési nap időpontja: 2019. június 22. szombat, 9:00-18:00

  Budapest, 1116, Budai Alkotóműhely, Temesvár u. 21.

  A gyakorlati képzési napra akkor tudsz jönni, ha a 2 feladatsort addig megfelelt minősítéssel abszolváltad, illetve elkészítetted a foglalkozástervezeted. Egyéb esetben a következő gyakorlati képzési napra tudsz jelentkezni.

  Hogyan lehetek én is Angol Kalauz oktató?
  A képzésen tanultakat szabadon használhatod a saját munkád során, azonban ha szeretnél maximális támogatást és szeretsz csapatban dolgozni, illetve szükséged van konkrét óravázlatokra, tanmenetekre, amik alapján mi magunk az Angol Kalauz programmal haladunk, akkor lehetőséged van csatlakozni hozzánk. Az akkreditált képzésen megmutatunk mindent, hogy Te magad hogyan tudsz a kisgyermekkori angol nyelvi nevelés módszertanához maximálisan illeszkedő foglalkozásokat tervezni és vezetni, azonban, ha ezek kidolgozásával is szeretnél időt spórolni és szükséged van szemléletőeszközökre, hanganyagokra, akkor állunk rendelkezésedre. Az akkreditált képzés után már csak egy hajszál választ el attól, hogy Te is Angol Kalauz foglalkozásvezető/oktató legyél! A foglalkozásvezetőink támogatást kapnak csoportszervezési/pénzügyi/marketing kérdésekben is, hogy minél hatékonyabban tudják foglalkozásaikat működtetni, egyszóval kulisszatitkokba is beavatunk 🙂
  Más kérdésem van:
  Írj a melinda @ angolkalauz.hu e-mail címre, vagy hívj a 0630/402-8092-es telefonszámon és szívesen segítek!

  A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

  Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a lehető legjobb felhasználói élmény érdekében. A weboldal további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ az adatkezelésről: https://angolkalauz.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

  Bezárás