Új év,  új tervek, újévi fogadalmak, megvalósítandó célok. Ilyenkor év elején biztosan Te is elgondolkozol, hogy miket szeretnél csinálni, akár a játékos angolozás terén is. Hova szeretnél eljutni, milyen módszerekkel, játékokkal szeretnéd gyermeked angol nyelvi fejlődését segíteni, támogatni.

Ha még nem tudod, hogyan indulj el, kezdésnek ajánlom olvasd el az alábbi cikket, ami  a sikeres nyelvátadás lépéseit mutatja be egy egyszerű grafika segítségével.

>>> A sikeres nyelvátadás tíz pontja

 Ha már tudod, hogy mit szeretnél, (vagyis, hogy gyermeked szívesen beszéljen angolul) akkor sokkal könnyebb belevágni és elkezdeni a játékos otthoni angolozást, akár napi öt percekkel, de lehet akár egész délelőttöket is angolul töltve. A lényeg, hogy szívesen csináljátok! Ehhez szeretnék most Neked egy “mankót”  adni ajándékba, amivel az egész éves angolozásotokat tudom támogatni!

Az egész éves segítség pedig egy naptár 2015-re, a játékos angolozás jegyében. A naptár fekete-fehér, így Te is ki tudod otthon nyomtatni színes nyomtató nélkül is! És azért fekete-fehér, mert Ti fogjátok gyermekeddel minden hónapban színessé varázsolni, miközben játékosan fejlesztitek az angol szókincseteket és angol versikéket mondogattok! 🙂

A naptár azért különleges, mert az év 365 napján használhatod a játékos angol nyelvátadáshoz, bármikor leemelheted a falról, beszélgethettek róla, mondókázhattok az adott hónaphoz tartozó versikével!

A színezők segítik a szem-kéz koordináció fejlődését, a kreativitás fejlődését és játékos módon a színek megismerését is, ráadásul még az angol nyelvet is bevonhatjátok! Minden hónaphoz tartozik egy szószedet, aminek segítségével beszélgethettek a képekről, miközben színezitek őket! Ezen kívül a “Minden hónapra egy vers” segítségével 12 mondókát biztosan meg fogtok tanulni az év végére! 🙂

A mondókák úgy vannak összeválogatva, hogy minden korosztály számára találj benne megfelelőt, így csiklandozók és hosszabb, nagyobb gyerekeknek szóló versek is helyet kaptak a naptár lapjain!

Az alábbi linkre kattintva tudod letölteni a naptárt, hogy máris elkezdhessétek a játékos angolozást otthon gyermekeddel! 🙂

A pdf dokumentum megnyitásához jelszó szükséges, amit a hírlevélben találsz meg! FIGYELEM! Minden új feliratkozó is megkapja! 🙂

>>> Naptár 2015-re, a játékos angolozás jegyében

Itt tudsz feliratkozni a hírlevélre, hogy a jelszót is megkapd! A hírlevél mellé egy sor más hasznos segédanyag is tartozik, nézd meg!

>>> Letölthető anyagok

Kívánom, hogy teljen sok-sok örömötök a játékos angolozásban, élvezzétek az együtt töltött pillanatokat mindkét nyelveteken!

Használjátok egészséggel!

FONTOS!

A kész színes képeket fotózd le, és küldd el az info(kukac)angolkalauz.hu e-mail címre! Érdemes! Minden hónapban ajándékot fogok kisorsolni a beküldők között! Másrészt pedig kíváncsi vagyok, hogy hogyan haladtok, nekem is ajándék, ha láthatom, hogy fejlődtök!

Boldog új évet és vidám angolozást kívánok 2015-re is!

Szeretettel:

Melinda