Az idei évben a 2016-os naptárral együtt elindítottam a Minden hónapra egy angolos kihívás! játékot is. Ez azt jelenti, hogy aki letölti a naptárt (a hírlevélfeliratkozás után az első levél végén találod a linket, ahonnan letöltheted, itt tudsz feliratkozni: www.angolkalauz.hu/letoltheto-anyagok) és a 12 kihívásból (játékos ötletből: mondóka, dal, színező, játékos lap stb.) legalább hetet teljesít és elküldi az info(kukac)angolkalauz.hu e-mail címre (fotó, videó, rajz …), az részt vehet az év végi sorsoláson az értékes nyereményekért.

A játékról részletesen itt olvashatsz:

>>> 2016-os naptár a játékos angolozáshoz és a kihívás

Minden hónapban kaptok segítséget is a kihíváshoz a naptárban levő anyagon kívül is, így például ezt a bejegyzést, illetve az Angol Kalauz Facebook oldalához tartozó havi eseményeket, ahol megoszthatjátok egymással az élményeiteket, kérdéseiteket! Csatlakozz Te is hozzánk!

 A júliusi kihívás az Amerikai Egyesült Államok nemzeti ünnepéhez, július negyedikéhez kapcsolódik.

angol kalauz kihívás

A hazafias pálca elkészítéséhez a leírást itt találod:

> Activityvillage: Patriotic wand

Még több ötletet találsz a Függetlenség napjához itt:

> Függetlenség napja – Színező július negyedikére

Ha kisebb gyermekeddel szeretnél a júliusi kihíváson részt venni, akkor csak válassz egy szimpatikus mondókát vagy dalt, akár a kedvenceteket és vegyétek fel videóra, küldjétek el nekem! 🙂 Ha segítségre van szükséged, akkor az Angol Kalauz Youtube csatornáján az oktatóvideók között biztosan találsz olyat, amit el tudtok énekelni együtt!

Nagyon várom az elkészült pálcákról a fotókat vagy a videótokat az info(kukac)angolkalauz.hu címre, így a szórakozáson és a közös élményen kívül Ti is egy lépéssel közelebb kerültök a sorsoláshoz!

A júliusi kihívás felajánlója: Ledorka

Vidám angolozást!

Have fun!

Melinda és Míra 🙂