Szeretnéd tudni, hogy angol házi dolgozatodban mit javítana ki egy anyanyelvi tanár? Jelentkeznél egy álláshirdetésre, és szeretnéd, hogy a motivációs leveled tökéletes angolságú legyen? Szeretnéd elkápráztatni külföldi üzleti partnereidet egy hibátlanul megírt ajánlattal? Angolra fordított honlapodat szeretnéd leellenőriztetni mielőtt mindenki számára elérhető lesz az interneten?

Ha a fenti kérdések közül valamelyikre igen a válasz, akkor próbáld ki a ChattingCatet! 🙂

A ChattingCat egy olyan platform, amelyen keresztül bármilyen angolul megírt szöveg percek alatt javításra kerül anyanyelvi tanárok segítségével. Ehhez nincs más dolgod, mint ellátogatni a www.chattingcat.com weboldalra, és regisztrálni. A ChattingCat mindenki számára biztosítja az ingyenes kipróbálás lehetőségét. Hosszabb szövegek korrekciójához pedig négy darab fizetős csomag közül lehet választani. A legolcsóbb, kezdő csomag 6,25 dollárba kerül (kb. 1710 forint). Felhasználása során 3500 karakternyi szöveget küldhetsz lektorálásra, ami nagyjából 1,5-2 A4-es oldalnak felel meg.

Nem kell többé órákon át fogalmaznod a fontos üzleti leveledet, vagy tizedszerre is átolvasni az iskolai esszédet nyelvhelyességi hibák után kutatva, mert a ChattingCat segítségével gyakorlott anyanyelvi tanárok pár perc alatt elvégzik ezt helyetted. Javítás után nem csak a hibátlan irományodat kapod vissza, de a szövegben kiemelve láthatod is, hogy mely szavakat, mondatszerkezeteket írták át, vagy fogalmazták újra, így legközelebb már biztosan nem fogod elkövetni ugyanazokat a hibákat!

A ChattingCat letölthető telefonos applikációként is, így gyakorlatilag bárhol vagy, a ChattingCat segítségével magabiztosan kommunikálhatsz írásban angol nyelven.

Itt tudod megnézni és kipróbálni a szolgáltatást (kattints a képre):